Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje informacij na vaš racunalnik. Nekateri od teh piškotkov se uprabljajo za analizo obiskovalcev, nekateri pa so lahko potrebni za pravilno delovanje spletne strani. V vašem brskalniku lahko nastavite vrste piškotkov, ki jih želite prejemati.

ELEKTRINA ST

Elektrina Spletne Tehnologije

O spletnih tgovinah

Torej ste se odločili ali pa vas vsaj zanima imeti svojo spletno trgovino in iščete primerno programsko rešitev, ki bo omogočala oboje, odlično izkušnjo kupca ob vstopu in nakupu v vaši trgovini ter seveda pregledno in učinkovito upravljanje s trgovino.

Preden vam predstavimo našo ponudbo najema spletne trgovine OXID eShop CE, ki vam omogoča izredno učinkovit vstop v svet spletnega trgovanja, si lahko v nadaljevanju preberete nekatera splošno znana in preverjena dejstva o prodaji s spletno trgovino ter nekaj podatkov o zastopanosti posameznih komercialnih in odprtokodnih spletnih trgovinskih sistemov, njihovih lastnostih in medsebojni primerjavi.

 

Spletno nakupovanje pritegne vedno več kupcev

Prednosti spletne trgovine pred običajno trgovino so velike in najpomembnejše med njimi so naslednje:

  • Je najbolj enostaven in ugoden način nakupovanja.
  • Ni potrebe po prevozu do trgovine, kar pomeni prihranek vašega dragocenega časa in denarja.
  • Spletne trgovine navadno ponujajo večjo izbiro kot običajne tgovine.
  • Spletna trgovina omogoča nakupovanje 24 ur na dan.
  • Večina spletnih trgovin lahko ponudi višje popuste in s tem večje prihranke.
  • Primerjava cen in lastnosti artiklov različnih ponudnikov je ob nakupovanju preprosto.

 Zaradi vseh prednosti, ki jih spletna trgovina nudi povprečnemu kupcu, je logično in vsi trendi kažejo na to, da se spletna prodaja intenzivno povečuje.

Ugodnosti seveda ni deležen le povprečen kupec, kajti spletno trgovanje naredi spletnemu prodajalcu poslovanje enostavnejše in bolj ekonomično. Napredek v tehnologiji je zagotovil hiter in poceni način za prodajo in ponudbo prodajnih artiklov. Zaradi privlačnosti za množice in vidnost po celem svetu je oglaševanje in ponujanje postalo integralni del spletnega modela prodaje. Spletna prodaja doseže širši krog strank in odpravlja potrebo po fizični trgovini. Tudi tradicionalno fizične trgovine kot so npr. trgovine z gradbenim materialom imajo tudi svoje spletne trgovine, ker je v spletni trgovini artikle enostavno najti, primerjati in se odločiti za nakup. Večja vidnost, ki jo spletna trgovina omogoča, pomeni da se lahko poslovanje razširi daleč preko omejene fizične trgovine.

 

 

 

 

Preizkusite DEMO trgovino:
 

Uporabniški vmesnik

Demo Trgovina

 

Administrativni vmesnik