Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje informacij na vaš racunalnik. Nekateri od teh piškotkov se uprabljajo za analizo obiskovalcev, nekateri pa so lahko potrebni za pravilno delovanje spletne strani. V vašem brskalniku lahko nastavite vrste piškotkov, ki jih želite prejemati.

ELEKTRINA ST

Elektrina Spletne Tehnologije

OXID uporabniški vmesnik

 OXID uporabniški vmesnik je moderno zasnovan in nudi kupcu popoln pregled nad ponujenimi produkti vaše e-trgovine ter enostaven nakup z nakupovalno košarico in preglednim zaključkom nakupa.

Spodaj je predstavljenih nekaj pogledov in možnosti uporabniškega vmesnika, ki se kupcu prikaže v različnih fazah nakupa v vaši E-trgovini. Sam izgled uporabniškega vmesnika je prilagodljiv in lahko zadosti zahtevam tudi zahtevnejših uporabnikov.
 

 1.   E-trgovino lahko prilagodimo vašim željam, tako glede barvnih kombinacij kot glede samega izgleda

 

2. Izgled privzetega uporabniškega vmesnika OXID CE Azure

 

3. Izkušnja kupca pri vstopu v vašo e-trgovino in nadaljni koraki do nakupa so prikazani v naslednjih slikah

4. Vsak artikel je predstavljen slikovno z možnostjo povečave detaljov fotografije (zoom) in tekstovno s splošnim in natančnim opisom. Potencialnemu kupcu lahko tudi omogočimo, da sam predlaga ceno po kateri bi bil izdelek pripravljen kupiti.


5. Fotografije artikla si lahko kupec ogleda v polni velikosti

 

6. Artikle lahko obiskovalec trgovine išče neposredno z iskalnikom s ključnimi besedami ali pa brska po posameznih kategorijah

 

7. Artikle položene v košarico in cene le-teh lahko stranka kadarkoli prikliče in si jih ogleda s preprostim kliikom na košarico

 

8. Ko se stranka odloči za izvedbo nakupa in želi izbrane izdelke naročiti, je naročilo izvedeno v nekaj preprostih korakih v katerih lahko naročilo spremeni oziroma kadarkoli prekliče, izbere med načini plačila ter načini dostave. Kupec ima možnost izvedbe naročila tudi brez predhodne registracije v e-trgovini.

 

9. Izbira načina plačila

 

10. Primer izbire plačila s PayPal plačilnim sistemom (sam prenos denarja se izvede šele po potrditvi naročila v naslednjem koraku)

 

11. Pregled celotnega naročila pred oddajo z možnostjo spremembe naročila

 

12. Zaključek naročila z osnovnimi podatki o naročilu

 

 

 

Preizkusite DEMO trgovino:
 

Uporabniški vmesnik

Demo Trgovina

 

Administrativni vmesnik