Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje informacij na vaš racunalnik. Nekateri od teh piškotkov se uprabljajo za analizo obiskovalcev, nekateri pa so lahko potrebni za pravilno delovanje spletne strani. V vašem brskalniku lahko nastavite vrste piškotkov, ki jih želite prejemati.

ELEKTRINA ST

Elektrina Spletne Tehnologije

OXID in konkurenca

Zastopanost posameznih spletnih trgovinskih sistemov

V "Beli knjigi eCommerce rešitev" je redno objavljena podrobna analiza aktualnih 8 največjih eCommerce rešitev v kateri so opisane prednosti in slabosti vsake od le-teh. Analiza v osnovi razdeli obravnavane spletne trgovinske sisteme v 4 skupine glede na letni promet trgovine:

  • 0-1 milijonov eur
  • 1-10 milijonov eur
  • 10-100 milijonov eur
  • več kot 100 milijonov eur

Pregled vsebuje opis prednosti in slabosti najbolj zastopanih sistemov, kot so OXID, Magento, Drupal, Prestashop, Intershop in drugi. 

OXID eShop sistem spletne trgovine pokriva segmente s prometom od 0 do 20 milijonov eur letnega prometa.

OXID CE Community Edition odprtokodna rešitev, katere postavitev na teh straneh priporočamo, pa zelo uspešno pokriva segment z letnim prometom od 0 do 1 milijona eurov.

OXID CE se seveda lahko, glede na naraščajoče potrebe, kadarkoli nadgradi v zmogljivejši različico sistema OXID PE Professional Edition ali  OXID EE Enterprise Edition, ki omogoča letni promet do 20 milijonov eurov. Analizo "Bela knjiga eCommerce rešitev" si lahko podrobneje ogledate tukaj: The whitebook of eCommerce solutions.

 

 

 

Preizkusite DEMO trgovino:
 

Uporabniški vmesnik

Demo Trgovina

 

Administrativni vmesnik