Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje informacij na vaš racunalnik. Nekateri od teh piškotkov se uprabljajo za analizo obiskovalcev, nekateri pa so lahko potrebni za pravilno delovanje spletne strani. V vašem brskalniku lahko nastavite vrste piškotkov, ki jih želite prejemati.

ELEKTRINA ST

Elektrina Spletne Tehnologije

Zakaj OXID E-trgovina

Naša ponudba izdelave spletnih trgovin na osnovi sistema OXID eShop je rezultat analize tovrstnih uveljavljenih e-Commerce sistemov in ugotovitvi, da je OXID eShop sistem tako tehnično dovršen in istočasno fleksibilen ter pregledno zasnovan, da nam omogoča uporabnikom ponuditi najugodnejše razmerje med ceno in zmogljivostjo sistema na slovenskem tržišču.

V nadaljevanju vam predstavljamo OXID eSales s kratkim povzetkom vidnejših referenčnih trgovin (kot so npr. Mercedes-Benz GTC GmbH , ADAC...) in hitrim pregledom OXID eSales produktov.


Splošno o OXID eShop

Podjetje OXID eSales AG ima sedež v  Freiburgu v Nemčiji in je bilo ustanovljeno leta 2003 ter ima trenutno okoli 80 zaposlenih. Od samega začetka izdeluje komercialno dostopna izdelka Oxid eShop Proffesional in Oxid eShop Enterprise. Oktobra leta 2008 so se odločili za izdajo odprtokodne različice Oxid eShop Community Edition (CE), ki je funkcionalno enaka Oxid eShop Proffesional.

OXID eShop je že v osnovni konfiguraciji dvojezičen (Angleški in Nemški jezik) in ga je mogoče enostavno prilagoditi za katerokoli jezikovno področje. V naši ponudbi je seveda že v osnovi zajeta OXID eShop CE trojezična različica (Slovenščina/Angleščina/Nemščina), ki pa jo lahko kadarkoli enostavno nadgradimo z večino evropskih jezikov.

S svojim izdelkom "Oxid eShop" je podjetje OXID eSales AG eden vodilnih ponudnikov e-commerce programske opreme. Množica lastnikov Oxid e-trgovin visoko ceni kvaliteto izdelave trgovine, njeno visoko stopnjo modularnosti in enostavno nadgradljivost s preko 1000 brezplačnimi in komercialnimi dodatnimi dodatki (moduli, grafične podloge, jezikovni paketi...).

Med več tisoč e-trgovinami, ki uporabljajo OXID eShop so tudi znane trgovske znamke kot npr:

in mnoge druge.

 
Inteligentne rešitve za E-trgovine (E-Commerce)

Kar lahko pričakujete od OXID so nič manj kot inovativne in prodorne rešitve, ki zagotavljajo vašemu podjetju optimalno podporo na vsakem koraku vaše poti. Popolnoma vas bodo prepričale integrirane, celovite storitve in strokovno znanje, vse natančno prilagojeno vašim potrebam. Vse to na kratko imenujemo OXID Ekosistem (OXID Ecosystem).
 

Integrirano in celovito

Ker gre za vprašanje uspeha vaše e-trgovine, imate visoka merila zase in vaše partnerje. Z našimi integriranimi in celovitimi rešitvami vam ponujamo nekaj več. Nudimo vam podporo pri načrtovanju vaše strategije vaše E-trgovine. Z uporabo inteligentnih tehničnih rešitev izdelamo vašo online trgovino, ki je povezana v svetovni splet po vseh kanalih. Z našimi učinkovitimi rešitvemi postane E-commerce dostopen in donosen.

 
Verzije OXID-a

A) OXID Enterprise Business - za najbolj zahtevne

E-commerce ni le preprost prodajni kanal: izdelujemo trajnostne concepte moderne, medkanalne prodaje. Med razvojem produktov in storitev se OXID prilagaja zahtevam velikih podjetij: koncepti mednarodnega trgovanja z veliko stopnjo e-prodaje, B2B koncepti, prodaja izdelkov blagovnih znamk in podznamk, večkanalnost, skupinske rešitve z integracijo v kompleksne sisteme, čista online prodaja, koncept trgovskega centra z oddelki za spletno prodajo in mobilno prodajo.


B) OXID Professional

Center tržišča e-prodaje je definiran z več deset tisoč manjših e-trgovin, ki prisegajo na OXID Professional rešitev zaradi dokazane in preizkušne funkcionalnosti z izredno hitro vzpostavitvijo polno delujoče e-trgovine.
 

C) OXID CE Community Edition Project

Prepričani smo, da je princip odprte kode boljši način razvoja programske opreme in zato nudimo OXID e-trgovino kot odprtokodni sistem. OXID Community Edition v  kvaliteti in funkcionalnosti ustreza svoji sestrski komercialni različici OXID Professional Edition. OXID Community Edition je na razpolago kot odprtokodni program. To pomeni, da uporabniki uživajo prednosti hitre in inovativne vzpostavitve svoje e-trgovine, visoko kvalitetnega razvoja ter dolgoročne varnosti investicije. Do OXID CE omogočamo prost dostop preprosto zato, ker smo nanj ponosni in ker zelo cenimo kreativno in navdihnjeno komuno uporabnikov. Odprtokodnost je zibelka za uresničitev naše obljube o kvaliteti in je zaradi doprinosa široke OXID komune uporabnikov tudi prednost za nadaljni razvoj naših produktov in za vsakega OXID uporabnika.

 

 

 

 

Preizkusite DEMO trgovino:
 

Uporabniški vmesnik

Demo Trgovina

 

Administrativni vmesnik