Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta spletna stran uporablja piškotke za shranjevanje informacij na vaš racunalnik. Nekateri od teh piškotkov se uprabljajo za analizo obiskovalcev, nekateri pa so lahko potrebni za pravilno delovanje spletne strani. V vašem brskalniku lahko nastavite vrste piškotkov, ki jih želite prejemati.

ELEKTRINA ST

Elektrina Spletne Tehnologije

O nas

Smo majhna ekipa strokovnjakov s področij računalniškega programiranja, informacijskih sistemov, multimedijskih vsebin in telekomunikacij, ki svoje znanje in izkušnje združujemo projektno s ciljem izpolniti pričakovanja naročnikov. Pri našem načinu dela poskušamo v čimvečji meri vzporedno z razvojem vsakega projekta naročniku tudi strokovno svetovati in sproti preverjati ustreznost posameznih rešitev, ker smo prepričani, da lahko le na ta način strankam zagotovimo izpolnitev pričakovanj. Projekt izdelave spletnih trgovin na osnovi sistema OXID eShop je rezultat analize tovrstnih uveljavljenih e-Commerce sistemov in ugotovitvi, da je OXID eShop sistem tako tehnično dovršen in istočasno fleksibilen ter pregledno zasnovan, da nam omogoča uporabnikom ponuditi najugodnejše razmerje med ceno in zmogljivostjo sistema.

 


 

Vaši kontaktni podatki bodo uporabljeni izključno za namene odgovorov na vaša vprašanja in ne bodo posredovani tretjim osebam.
captcha
Ponovno naloži

 

 

 

Preizkusite DEMO trgovino:
 

Uporabniški vmesnik

Demo Trgovina

 

Administrativni vmesnik